Studier

Unge stemmer i det digitale demokrati

Mine aktuelle studier handler om det digitale demokrati. Det præsenterer den første samlede analyse af digitaliseringens centrale udfordringer og muligheder for demokratiet med udgangspunkt i empiriske studier af unge såkaldt digitale indfødte.

Læs mere

Scroll videre ned for beskrivelser af mine tidligere studier.

10 års studier af Generation Digital

De seneste 10 år har Søren Schultz Hansen forsket i digitale indfødte og den digitale transformation.

Det er sket igennem omfattende kvalitative studier hvor empirien hovedsageligt har bestået af digitale unge, men også senest casestudier med ledere, store organisationer og politiske partier og foreninger.

Som metode anvender Søren Schultz Hansen primært kvalitative interviews, fokusgrupper, observationer og dagbøger (foto og video), og han kobler som oftest empirien med sin indgående viden om kulturteori, organisationsteori, samfundsvidenskab og sociologi.

Søren Schultz Hansen

Søren Schultz Hansen (født 1968) er selvstændig erhvervsforsker og blandt landets førende eksperter i digitale indfødte og digital transformation.

Søren tilbragte de første 12 år af sin karriere som specialist og mellemleder i den digitale del af reklamebranchen. Ved siden af sit virke som forsker, forfatter og foredragsholder er han ekstern lektor på Copenhagen Business School på Department of Management, Society & Communication.

Søren Schultz Hansen er født i 1968 og har en kandidatgrad i litteratur og kommunikation fra Roskilde Universitet.

Digitaliseringens paradokser

”Digitaliseringens paradokser – 12 virksomheders erfaringer med hastig vækst” er det første studie, som analyserer de konsekvenser i hverdagen, som den digitale transformation allerede har fået.

Læs mere

Digitale indfødte på job

“Digitale indfødte på job” er et projekt med fokus på lederuddannelse og –udvikling, som skal svare på, hvordan digitale indfødte (unge mellem 18 og 28 år) skal ledes, og hvilke særlige kvaliteter de har.

Læs mere

Årgang 2012

Årgang 2012″ er undersøgelse af den første årgang, som har været digitale hele livet. De unge medvirkende i projektet er alle født i 1994 samtidig med en række markante, interaktive og mobile medier, som de i hele den første del af deres liv er vokset op sammen med.

Læs mere